Overig
 
Posted on: november 17th, 2017 by Pim No Comments

‘Mobiel is de toekomst!’, ‘Mobile First!’

Dit zijn termen waarmee je eigenlijk dagelijks wordt geconfronteerd. Omdat iedereen het zegt, zal er wel een kern van waarheid in zitten, toch? Bijna iedere webdesigner, SEO-er of webbeheerder springt aan boord van de mobiele trein, en de desktop websites beginnen hierdoor zo langzamerhand een ondergeschoven kindje te worden. Maar is dit nou wel zo handig? Waarin verschilt de mobiele bezoeker eigenlijk van de desktop bezoeker?Lees meer

04 jan 2017
 .
Posted on: januari 4th, 2017 by Pim No Comments

5 alternatieven voor de Google Keyword Planner

Ook voor ondernemers die geen AdWords campagnes voerden, was de Google Keyword Planner de ultieme manier om nieuwe zoektermen te vinden. Men kon gemakkelijk suggesties opvragen, de zoekvolumes in kaart brengen en aan de hand van de Cost Per Click (CPC) gegevens zelfs de moeilijkheidsgraad van het zoekwoord trachten te achterhalen. Enkele maanden geleden heeft Google echter besloten dat alleen organisaties die een ‘active campaign’ hadden volledige toegang tot alle gegevens zouden krijgen. Sinds dit voorval heeft plaatsgevonden, is menig ondernemer op zoek naar alternatieven voor de Google Keyword Planner. Om deze reden hebben wij 5 alternatieven voor je uitgelicht, opgedeeld in gratis en betaalde alternatieven.

Lees meer

13 apr 2016
 .
Posted on: april 13th, 2016 by admin No Comments

Het medium dat we allemaal gebruiken, Whatsapp, is nu onderdeel van ‘The Deep Web’. Na een wekenlang gevecht tussen de FBI en Apple over de gegevens van een mogelijke terrorist heeft de online berichtendienst besloten dat er geen enkele andere partij nog toegang mag krijgen tot de gegevens van gebruikers. Ongeacht welke telefoon je gebruikt (Apple, Android, Windows), je verzonden berichten kunnen door niemand gelezen worden – zelfs niet door medewerkers van Whatsapp. Dit maakt het medium ‘officieel’ onderdeel van the deep web, het diepe web. Naar schatting is dit gedeelte van het internet 400 tot 600 keer groter dan ‘the surface web’. Toch bestaan er nog steeds een hoop valse aannames over het diepe web. Vandaag zal je alles bijgebracht worden over het diepe web en wordt je uitgelegd wat het verschil is tussen ‘the deep web’ en ‘the dark web’. Lees direct verder en ontdek wat SAM Online Marketing voor jou heeft onderzocht….

Lees meer

Zoekwoorden

facebookgoogle+twitterlinkedin

© 2017 SAM Online Marketing. Alle rechten voorbehouden. - Created by SAM Online Marketing & Webdesign

Algemene voorwaarden - Sitemap