Content marketing
 
Website check
Posted on: september 22nd, 2017 by Pim No Comments

De 10 beste SEO check tools!

Check hieronder de 10 beste SEO check tools en kom erachter hoe jouw website scoort op verschillende essentiële onderdelen. Er gaat veel tijd zitten in de optimalisatie van een website voor zoekmachines als Google. Louter rankings zeggen niet voldoende, vanwaar je jouw website op de essentiële onderdelen (content, autoriteit, techniek) wilt laten beoordelen, om te weten of je op de goede weg bent. Wij hebben de 10 beste SEO checks op een rij gezet!Lees meer

14 sep 2016
 .
Posted on: september 14th, 2016 by admin No Comments

Een groot gedeelte van de penalties die Google tegenwoordig uitdeelt, zijn veroorzaakt door duplicate content op een website. Op je website staat (gedeeltelijk) content die op een andere pagina ook te vinden is. Dit kan een pagina op jouw website zijn, maar ook op een andere website. Sommige ondernemers hebben geen zin om per pagina nieuwe content te bedenken, waardoor ze content kopiëren van een andere pagina. Hiermee schenden ze onder andere de auteursrechten, wat Google uiteraard tegen wilt gaan. Ze straffen je door je (tijdelijk) uit de zoekresultaten te verwijderen. Hieronder geven wij je 5 manieren om duplicate content te voorkomen.

Lees meer

Posted on: maart 9th, 2016 by admin No Comments

Waarschijnlijk komt het je neus uit: nóg een blog waarin je wordt duidelijk gemaakt hoe belangrijk het is om je website te voorzien van goede content. Je weet ondertussen dat je website erbij valt of staat. Toch zullen we je vandaag van een opfrissing voorzien. Hoe schrijf jij goede content om je bezoeker en de zoekmachines te overtuigen? Hoe schrijf jij een perfecte, zoekmachine vriendelijke tekst door middel van copywriting. Ten slotte geven we je nog een extraatje: wat zijn LSI woorden en hoe gebruik je ze?

 

Lees meer

Posted on: januari 12th, 2016 by admin No Comments

Nu Google steeds geavanceerder te werk gaat, komt de nadruk steeds meer te liggen op jezelf onderscheiden door middel van content. De leuzen ‘Content is King’ of ‘Killer Content’ worden al jaren gebruikt, maar beginnen nu steeds meer de orde van de dag te worden. Om deze ontwikkeling kracht bij te zetten en jou verder te helpen te scoren op het internet, lichten we vandaag een van de oudste voorbeelden op het gebied van content uit: de landingspagina. Hoe richt jij je landingspagina in en hoe zorg jij dat deze pagina scoort op de voor deze pagina relevante zoektermen.

Kun jij al door psychologie de juiste content creëren?
Lees meer

Posted on: augustus 3rd, 2015 by admin No Comments

De psychologie achter SEO: hoe creëer ik de juiste content?

In mijn vorige blogs hebben jullie mijn fascinatie voor het menselijk brein al kunnen bemerken. Jullie hebben een aantal tips & trics gekregen over het psychologische aspect van de wereld van marketing. Omdat ik de afgelopen weken toch wat afgeweken ben van het onderwerp SEO en mijn blogs meer over marketing in het algemeen zijn gegaan, wil ik jullie graag onderwerpen aan een kleine refreshment;
de psychologie achter SEO: hoe creëer ik de juiste content?

Wat weet jij al over content curatie?

Lees meer

12 mei 2015
Toegevoegd door:

Content Curatie

Categorie: Content marketing
 .
content curatie
Posted on: mei 12th, 2015 by admin No Comments

Content curatie

Content Curatie – Als internet marketing bureau begrijpen we de waarde van content. Vooral ook de waarde van eigen unieke content creëren, bijvoorbeeld wekelijks hier op onze blog.

Met eigen unieke artikelen creëer je naamsbekendheid, geef je waarde weg in de vorm van informatie (wat potentiële klanten zullen waarderen) en kom je sneller met je website hoger in Google.

Google loves fresh content.

Toch is het niet altijd makkelijk (en aan te raden) om altijd alleen maar zelf nieuwe unieke content te creëren. Content curatie kan een hele goede vriend van je business worden, mits juist toegepast.

Lees snel verder!

(Wat weet jij over schrijven in spreektaal?)

Lees meer

05 mei 2015
Toegevoegd door:

Schrijven in spreektaal

Categorie: Content marketing
 .
Schrijven in spreektaal
Posted on: mei 5th, 2015 by admin No Comments

Schrijven in spreektaal

Schrijven in spreektaal. Ook jij deed het. Misschien doe je het nog steeds wel. Het hoort niet. Althans, dat wordt ons vanaf de basisschool aangeleerd. Wanneer je spreekt gebruik je spreektaal, wanneer je schrijft schrijftaal. Logisch ook wel. Behalve op het internet. Op het internet werkt schrijven in spreektaal beter. Het is een onderdeel van content optimalisatie.

Waarom?

Lees snel verder!Lees meer

Posted on: december 9th, 2014 by admin No Comments

Content Optimalisatie

Met content optimalisatie verbeter je je bestaande content op zo’n wijze dat deze vervolgens wél rankt of converteert. Maar waar moet je op letten bij content optimalisatie? Hoe leer je van de fouten die je de eerste keer gemaakt hebt? En wat als je content na optimalisatie nog steeds niet converteert of scoort in de zoekmachines?

Lees snel verder over het optimaliseren van content!

(Wat weet jij al over SEO teksten schrijven?)

Lees meer

Posted on: november 11th, 2014 by admin No Comments

SEO teksten schrijven – Meer Bezoekers & Meer Conversie

SEO teksten schrijven voor killer SEO landingpagina’s is op zich niet moeilijk als je je aan een aantal richtlijnen houdt.

In verschillende artikelen op onze blog gaven we je al veel tips en tricks over het schrijven van SEO teksten en andere SEO factoren die ervoor zorgen dat je website hoger in Google komt, maar in dit artikel geven we je de exacte richtlijnen om killer SEO teksten te schrijven!

Lees snel verder hoe ook jij SEO teksten leert schrijven voor meer bezoekers & meer conversie!

Wil jij zelf ook ervaring opdoen?

Lees meer

Posted on: september 1st, 2014 by admin No Comments

Wil jij graag copywriting ervaring opdoen bij een Online Marketing Bureau?

Deze week geen blog zoals je van ons gewend bent. We hebben het druk. Erg druk. En daarom zijn we op zoek naar jou! Vandaar deze week een oproep voor de leergierige student/studente die op zoek is naar een interessante stage bij een Online Marketing Bureau en de kunst van het copywriting wilt leren. Lees snel verder als jij op zoek bent naar die supertoffe stage en wilt leren hoe jij onder andere een goede paginatitel kunt schrijven!

Lees meer

Zoekwoorden

facebookgoogle+twitterlinkedin

© 2017 SAM Online Marketing. Alle rechten voorbehouden. - Created by SAM Online Marketing & Webdesign

Algemene voorwaarden - Sitemap