Wordpress
 
11 mei 2016
 .
Posted on: mei 11th, 2016 by admin No Comments

Eigenlijk gebruikt iedereen tegenwoordig wel WordPress voor het optimaliseren van zijn websites. Het voordeel van WordPress is dat je er duizenden plug-ins aan kunt toevoegen. Zo kun je het programma precies inrichten naar jouw voorkeur en is het relatief gemakkelijk om je website te managen. Om jou een handje te helpen hebben wij een rondje langs onze online marketeers gemaakt en hebben wij om hun favoriete WordPress plug-ins gevraagd. Hier is de volgende top 5 uitgerold:

(lees ook hoe jij je WordPress website moet beveiligen)

Lees meer

05 mrt 2015
Toegevoegd door:

WordPress website beveiligen

Categorie: Wordpress
 .
wordpress website beveiligen
Posted on: maart 5th, 2015 by admin No Comments

WordPress website beveiligen

Je WordPress website beveiligen. Niet het allereerste waar je aan denkt wanneer je zelf je WordPress website gaat maken. Toch is het noodzakelijk om dit wel te doen. Door je site goed te beveiligen voorkom je ongenode gasten; hackers die jouw website gebruiken om bijvoorbeeld SPAM mee te versturen. Hoe je dit doet lees je in dit uitgebreide artikel over WordPress websites beveiligen.

Heb jij al een WordPress thema gekozen?

Lees meer

wordpress thema kiezen
Posted on: februari 13th, 2015 by admin No Comments

WordPress Thema kiezen

Een WordPress thema kiezen; het hangt samen met ons artikel van vorige week over website kleuren kiezen. Wanneer je besluit een WordPress website te maken of een website te laten maken met WordPress als Content Management Systeem (CMS) zul je een keuze moeten maken welk thema je gaat gebruiken. Met het enorme aanbod aan (gratis) themes voor WordPress begrijpen we dat je misschien niet helemaal de bomen door het bos meer ziet in de zoektocht naar een geschikt WordPress theme.

SAM helpt je bij het kiezen van je WordPress thema!

Heb jij je WordPress website al gevuld met content?
Lees meer

09 jun 2014
 .
Posted on: juni 9th, 2014 by admin No Comments

wordpress website vullen met content

WordPress website vullen met content

Dus je bent na het lezen van onze blog ‘in 5 minuten online met een WordPress website’ aan de slag gegaan met het installeren van WordPress. Automatisch, dan wel handmatig. WordPress draait, je bent ingelogd. Klaar om van start te gaan. Klaar om je WordPress website vullen met content.

Maar al die knoppen. Waar begin ik?! Wat weet jij trouwens al over Filezilla?

Lees meer

01 jun 2014
 .
Posted on: juni 1st, 2014 by admin No Comments

wordpress handmatig installeren met filezilla

WordPress handmatig installeren

We lieten je al eerder zien dat je eenvoudig binnen 5 minuten online kunt zijn met je eigen WordPress website. Aan de hand van 3 eenvoudige stappen kan in principe iedereen met wat basiskennis zijn of haar website maken en/of beheren. In onze vorige blog leerden we je hoe je WordPress automatisch kunt installeren. Helaas is het niet altijd mogelijk om een automatische installatie uit te voeren en daarom leren we je ook hoe WordPress handmatig installeren werkt.

Lees meer

26 mei 2014
Toegevoegd door:

WordPress automatisch installeren

Categorie: Wordpress
 .
Posted on: mei 26th, 2014 by admin No Comments

wordpress automatisch installeren

WordPress automatisch installeren

In “Een WordPress website in 5 minuten” vertelden we al dat WordPress een ideaal platform is om snel een professionele website te bouwen. We legden in drie stappen uit hoe je in letterlijk 5 minuten online kunt zijn met je nieuwe website. De eerste stap is het downloaden en installeren van WordPress. Dit downloaden en installeren van WordPress kan op 2 manieren: automatisch en handmatig. WordPress automatisch installeren doe je zo.

Lees meer

18 mei 2014
 .
Posted on: mei 18th, 2014 by admin No Comments

wordpress website

In 5 minuten online met een WordPress website

Met een WordPress website heb je letterlijk de mogelijkheid om in 5 minuten ‘live’ te gaan met je website. Dit gegeven maakt van WordPress een mateloos populair platform voor een ieder die op een makkelijke manier zijn website wilt bouwen/onderhouden. In 5 minuten online met je wordpress website in 3 stappen; wij vertellen je hoe!

Dit kun je natuurlijk ook LATEN  DOEN door SAM Online Marketing.

Lees meer

Zoekwoorden

facebookgoogle+twitterlinkedin

© 2017 SAM Online Marketing. Alle rechten voorbehouden. - Created by SAM Online Marketing & Webdesign

Algemene voorwaarden - Sitemap