Social Media
 
14 jun 2017
 .
Posted on: juni 14th, 2017 by Pim No Comments

Het is een medium waar bijna iedereen dagelijks gebruik van maakt. Vooral jongeren besteden dagelijks een groot gedeelte van hun dag aan het bekijken van video’s. Ik heb het uiteraard over YouTube. Alhoewel het medium een algemeen bekend fenomeen is, schijnen mensen vaak te vergeten dat het, net als Google, ook ‘gewoon’ een zoekmachine is; een zoekmachine die je kunt beïnvloeden ten behoeve van jouw business.

Vandaag vertellen we jou hoe je jouw SEO kennis in moet zetten voor YouTube en hoe je het maximale uit het medium haalt. Bovendien lichten we alvast een tipje van de sluier op over hoe de videogigant er in de komende jaren uit komt te zien.Lees meer

21 sep 2016
 .
Posted on: september 21st, 2016 by Pim No Comments

Het is tegenwoordig misschien wel de grootste vraag/onduidelijkheid die tegenwoordig heerst binnen SEO: wat is de invloed van Social Media op organische rankings? De meningen hierover lopen ook onder ervaren online marketeers en SEO specialisten flink uiteen; waar de één zegt dat duizend extra likes op Facebook je bijna gegarandeerd een toppositie oplevert, verkondigt de ander dat het juist totaal geen invloed heeft. Vandaag is het tijd om voor eens en altijd een antwoord te geven op de prangende vraag die momenteel heerst. Wat is de invloed van sociale media op de organische rankings van jouw website? Wij zoeken het voor je uit.Lees meer

08 dec 2015
 .
Posted on: december 8th, 2015 by admin No Comments

Hoe adverteer ik op Facebook?

Een opkomende vorm van jezelf of je bedrijf promoten is het adverteren op Facebook. In onze blog van vorige week hebben we al een tipje van de sluier opgelicht. Omdat veel bedrijven zo rond het nieuwe jaar open staan voor nieuwe vormen van promotie, hebben we besloten het adverteren op Facebook eens onder de loep te nemen. We geven je 5 makkelijke tips, van waar uit jij een succesvolle advertentiecampagne op Facebook kunt opzetten.

Wist jij trouwens al hoe jij voor volgers op Snapchat zorgt?

Lees meer

15 sep 2015
 .
Posted on: september 15th, 2015 by admin No Comments

Hoe creëer je volgers op snapchat?

Snapchat. Hét online platform voor personen tussen 10 en 25 jaar. Ze zetten hun hele profiel vol met gekke foto’s, posten filmpjes van hun escapades in het nachtleven, zetten weetjes over hun privéleven neer en bovenal, gebruiken het als een goed tijdverdrijf. Het platform dat is begonnen als een stiekem iets – je stuurt foto’s die niemand mag zien naar één of een paar personen – is veranderd in een enorme community waar meer dan 100 miljoen mensen gebruik van maken en waar ruim 400 miljoen foto’s per dag op verschijnen. Het zou stom zijn om hier als bedrijf geen gebruik van te maken. Hoe doe je dit echter?

Snapchat is een ietwat ander platform dan Twitter, Facebook, LinkedIn of Instagram, maar er liggen wel degelijk mogelijkheden. Het is een buitengewoon goed platform om engagement te creëren, potentiële volgers op te bouwen en bestaande klanten dichtbij je te houden. Om je hierbij een flinke zet in de rug te geven, hebben we een stappenplan voor je opgebouwd. Lees daarom direct verder!

(Natuurlijk zijn er ook concurrenten op het gebied van video streaming.)

Lees meer

26 apr 2015
1 reactie.
periscope
Posted on: april 26th, 2015 by admin 1 Comment

Periscope vs. Meerkat – Live Video Streaming Concurrenten

Een kleine maand geleden schreven we al over de nieuwe live video streaming dienst ‘Meerkat’. Inmiddels is Twitter’s eigen video streaming service ‘periscope’ aan een ware opmars begonnen en is dit artikel een logisch vervolg van ons artikel over Meerkat.

Ontdek in deze blogpost waarin Periscope verschilt ten opzichte van Meerkat en waarom je NU zou moeten beginnen met (één van) beide diensten.

Lees snel verder over Periscope vs. Meerkat!

(Weet jij trouwens alles al over Instagram?)

Lees meer

17 apr 2015
 .
instagram marketing
Posted on: april 17th, 2015 by admin No Comments

Instagram marketing voor (lokale) bedrijven

Hier op onze blog hebben we al regelmatig verschillende artikelen geplaatst over Social Media Marketing. Vaak besproken we Facebook, Twitter en Google+ simpelweg omdat dit de grootste Social Media netwerken in Nederland zijn. En eigenlijk is dat niet eens waar, Google+ bespraken we feitelijk alleen maar omdat Google’s sociale netwerk meehelpt aan je zoekmachine optimalisatie strategie, niet omdat ze nou zoveel gebruikers hebben in Nederland. Er is één social media netwerk waar we het nog maar weinig over hebben gehad, maar waar enorme kansen voor je business liggen; Instagram!

Welke ongekende kansen dit sociale netwerk je (lokale) business te bieden heeft lees je in dit artikel over Instagram Marketing!

(Weet jij trouwens al hoe je jezelf moet promoten via YouTube Marketing ?)

Lees meer

10 apr 2015
Toegevoegd door:

Youtube marketing

Categorie: Social Media
1 reactie.
youtube marketing
Posted on: april 10th, 2015 by admin 1 Comment

Youtube marketing

Youtube kennen we allemaal; het is na Facebook de meest bezochte website ter wereld. Dagelijks bekijken zo’n 1,5 miljoen mensen honderden miljoenen uren aan video’s. Youtube marketing is dan ook iets wat je business explosief kan laten groeien als je dit medium goed benut. Waarom je Youtube marketing zou moeten toepassen voor jouw business en wat de voordelen ervan zijn ontdek je in dit artikel over online marketing via ‘s werelds populairste video website; Youtube.

(Misschien vind je de Facebook Atlas ook wel interessant!)

Lees meer

28 sep 2014
 .
Posted on: september 28th, 2014 by admin No Comments

facebook atlas

Facebook Atlas – Gerichter Adverteren op Facebook

‘Nieuw advertentieplatform véél nauwkeuriger‘, ‘Facebook wil effectiviteit online reclame opvoeren’

en ‘Facebook opent de aanval op Google met nieuw advertentieplatform Atlas’ waren enkele koppen op verschillende tech-nieuwssites deze week. Een goed internet marketing bureau zit altijd kort op de laatste ontwikkelingen. Daarom delen wij van SAM Online Marketing & Webdesign vandaag dit artikel met je over het nieuwe advertentie platform van Facebook; Facebook Atlas. Lees snel verder over deze nieuwe manier van online adverteren.

(Je personeel op Social Media: Wat nu?!)

Lees meer

24 aug 2014
 .
Posted on: augustus 24th, 2014 by admin No Comments

personeel op social media

Oh Jee, je personeel op Social Media

Dat Social Media enorm krachtig is schreven we al eerder in onze artikelen over virale marketing en inhakers op Social Media. Hier hadden we het vooral over de positieve uitwerking van Social Media. Natuurlijk zit er ook een keerzijde aan de medaille; wat als je personeel op Social Media zit en daar zaken op plaatst die je liever niet terug ziet? Lees verder om voorbeelden uit de praktijk te zien en hoe je hier mee om kunt gaan. En misschien nog wel beter; hoe voorkom je dat je personeel op Social Media je goede bedrijfsnaam om zeep helpt?

Lees meer

30 jun 2014
Toegevoegd door:

Inhakers op Social Media

Categorie: Social Media
 .
Posted on: juni 30th, 2014 by admin No Comments

inhakers op social media

Inhakers op Social Media

Kijk. Dat je als bedrijf slimme marketing moet bedrijven tijdens evenementen vinden we niet meer dan normaal. Een goed uitgevoerde marketing stunt zorgt voor een hoop extra omzet en branding voor je merk. Inhakers op Social Media zijn dan ook een welkome aanvulling op je marketing strategie. Maar je kunt als bedrijf ook de plank misslaan. Het gebeurde KLM gisteren na de zinderende strijd tegen Mexico.

Wat weet jij al over Facebook EdgeRank?

Lees meer

Zoekwoorden

facebookgoogle+twitterlinkedin

© 2017 SAM Online Marketing. Alle rechten voorbehouden. - Created by SAM Online Marketing & Webdesign

Algemene voorwaarden - Sitemap